Calculatorul pe care ei îl preferă!
Limbile site-ului [ar] [cs] [de] [en] [es] [fa] [fr] [it] [ms] [nl] [pt] [pt_br] [ro] [ru] [sr] [sr@latin] [th] [uk] [vi] [zh]
Toate versiunile acestui articol : [English] [français] [Bahasa Malaysia] [română] [русский]
Dacă nu puteți face ca rețeaua sau sunetul să funcționeze corespunzător, dacă ecranul nu este configurat corect, puteți utiliza utilitarul pentru raportarea problemelor hardware inclus în DoudouLinux. Acest utilitar generează un fișier text comprimat care conține multe informații despre configurația hardware a sistemului dumneavoastră. Noi putem apoi utiliza aceste informații pentru a diagnostica problema apărută. Rețineți că nu garantăm rezolvarea acesteia, dar măcar avem o idee despre ceea ce se întâmplă!
Note:
Utilitarul pentru raportarea problemelor hardware se găsește în grupul “System” din fila “Configurare”, în activitatea “Întregul DoudouLinux”. Este o aplicație foarte simplă, care generează un raport, după care propune trimiterea acestuia către portalul nostru pentru solicitări dacă aveți legătură la Internet. Dacă nu sunteți conectat, va trebui să utilizați un mediu de memorie extern (de ex. un stick USB), pentru a copia acest fișier în vederea trimiterii prin email de la un alt calculator. Numele fișierului raport este “doudou-hwreport.gz” și ar trebui să se găsească în dosarul personal.
Rețineți că utilitarul nu poate trimite automat raportul. Trebuie să completați formularul și să atașați fișierul raport înainte de a trimite formularul. De aceea utilitarul va deschide administratorul de fișiere și navigatorul de internet pentru a vă arăta fișierul raport și formularul care trebuie completat. În situația în care fereastra navigatorului ascunde administratorul de fișiere, puteți comuta între ferestre utilizând tasta Tab în timp ce mențineți apăsată tasta Alt.
În situația în care nu sunteți conectat la internet, utilitarul nu mai deschide navigatorul, fiind arătat numai administratorul de fișiere, pentru a putea copia raportul în vederea trimiterii ulterioare.
Copyright © DoudouLinux.org team - Toate textele din această pagină sunt publicate sub licența Creative Commons BY-SA